Info

Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van gebruikte auto's. Wij beperken bij voorkeur ons aanbod tot exclusieve modellen, youngtimers en liefhebber auto's. Uiteraard verkopen wij tevens gangbare modellen die eveneens aan onze kritische eisen voldoen zoals lage (NAP) kilometerstand en waarvan de historie bekend is.

Al onze auto's worden aan een grondige inspectie onderworpen op onze eigen locatie in Breda. Hierbij wordt de auto op tientallen punten gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Na iedere inspectie maken wij een rapport op waar een rapportcijfer op een schaal van 1 – 10 aan hangt – waarbij een 10 nieuwstaat betekent. Tevens wordt het voertuig volledig gepoetst en klaargemaakt voor levering. U bent van harte welkom voor een uitgebreide proefrit.

Wij importeren en exporteren daarnaast ook auto's en oriënteren ons op de Europese markt. Op deze manier bent u bij ons aan het goede adres voor een zoekopdracht voor uw droomauto. Als diensten bieden wij : poetsen binnen- buitenkant, aan- en verkoop bemiddeling.

Bekijk ook onze VLOG op Youtube :

Wie zijn wij?

Mijn naam is Randy Dijksman. Eigenaar en oprichter van DyKaRa . Mijn hele leven heb ik al een passie voor auto's en vanaf mijn vierde levensjaar leerde ik de auto catalogus uit mijn hoofd. Bij toeval kwam ik op jonge leeftijd in aanraking met een Mercedes-Benz. Een merk wat mij fascineerde door zijn bijzondere reputatie, uitstraling en karakter. Na vele kilometers door heel Europa met diverse Mercedes-Benz modellen was ik definitief verkocht aan dit merk. Niet geheel toevallig zijn Mercedes-Benz modellen het populairst als youngtimer in ons land …

In toenemende mate verschijnen er elektrische auto's op de Nederlandse wegen. De komende jaren zal dit drastisch toenemen. Het aanbod exclusieve modellen met een verbrandingsmotor zal dan ook snel afnemen. Vanuit een naderend gevoel van nostalgie wil ik mijn steentje bijdragen aan het behoud van dergelijke modellen. Ik wil voorzien in de behoefte van diegene die deze passie met mij delen. Uiteraard gaat deze missie verder dan alleen Mercedes-Benz modellen en is er bij ons ruimte voor alle merken !

Bezoek onze showroom en laten we er samen een onvergetelijke ervaring van maken.

Tot ziens bij DyKaRa !!

Uitstekend
Gebaseerd op 45 recensies
Hanneke van den broek Broek
Hanneke van den broek Broek
2023-05-25
Een geweldige auto gekocht.Super service de hond Saar en ik zijn blij naar huis gereden.
Anouk van Oosterhout
Anouk van Oosterhout
2023-05-25
Enige tijd geleden hier een auto gekocht. Verkoper was heel erg vriendelijk. Nadien wat kleine dingetjes met de auto. Dit is steeds keurig opgelost. Super service!
L Wassenaar
L Wassenaar
2023-05-11
Zeer vriendelijk en geduldige verkoper die veel tijd voor je over hebt. Een zeer zuinige en met 18000 km op de teller van de Toyota Yaris uit 2010 kunnen kopen voor een eerlijke prijs. Op terugweg naar het hoge noorden en heerlijke rit in m'n nieuwe auto gehad!! Al met al een hele goede beoordeling voor Dykara!
Mandy Treuren
Mandy Treuren
2023-05-06
Zoals de reviews al laten zien echt dik verdiend 5 sterren. Vandaag mijn Renault Scenic gekocht bij Dykara. Wat een geweldig bedrijf. De auto werd netjes gepoetst en wat kleine dingetjes worden nog opgelost. Super vriendelijke en attente mannen!! En als toegift kreeg ik een doosje Merci met een bedankkaartje. Geweldig!! Een echte aanrader. Ik ben super blij met mijn nieuwe auto. Bedankt mannen!!
Sandra Luiken
Sandra Luiken
2023-05-03
Hele fijne plaats om een auto te kopen. Heel betrouwbaar en als er toch iets is wordt je gewoon heel goed geholpen.
Naomi Stoorvogel
Naomi Stoorvogel
2023-04-23
Fijne ervaring! We hebben gisteren een hele mooie Peugeot gekocht voor ons gezin. Keurige auto, goede service en heel vriendelijk benaderd! We zijn met een heel goed gevoel de showroom uitgereden!
Dany Tiga
Dany Tiga
2023-04-19
Ik ben hier samen geweest met mijn moeder om een auto te kopen. Perfect geholpen en de heren namen alle tijd voor mijn moeder. Ze is erg blij met de auto en raad het zeker aan om hier een auto aan te schaffen. Top heren bedankt.
M vdv
M vdv
2023-04-07
Na aankoop ontstonden er wat problemen, maar die zijn na nog een keer terug te komen door Dykara verholpen. Randy is goed bereikbaar, waardoor we het snel konden oplossen. Ik ben heel blij met mijn auto!
Joey van Stigt (Joey)
Joey van Stigt (Joey)
2023-03-26
Fantastische ervaring! Nette auto gekocht voor een mooie prijs, vriendelijk ontvangen en goed verzorgd van A tot Z. De auto had kleine plekjes, maar dit werd zonder meerprijs door een expert ontdeukt en vervolgens gepolijst en gewaxt. Wat staat die er strak bij, ik ben een tevreden klant en hoop op veel veilige kilometers.