Info

Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van gebruikte auto's. Wij beperken bij voorkeur ons aanbod tot exclusieve modellen, youngtimers en liefhebber auto's. Uiteraard verkopen wij tevens gangbare modellen die eveneens aan onze kritische eisen voldoen zoals lage (NAP) kilometerstand en waarvan de historie bekend is.

Al onze auto's worden aan een grondige inspectie onderworpen op onze eigen locatie in Breda. Hierbij wordt de auto op tientallen punten gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Na iedere inspectie maken wij een rapport op waar een rapportcijfer op een schaal van 1 – 10 aan hangt – waarbij een 10 nieuwstaat betekent. Tevens wordt het voertuig volledig gepoetst en klaargemaakt voor levering. U bent van harte welkom voor een uitgebreide proefrit.

Wij importeren en exporteren daarnaast ook auto's en oriënteren ons op de Europese markt. Op deze manier bent u bij ons aan het goede adres voor een zoekopdracht voor uw droomauto. Als diensten bieden wij : poetsen binnen- buitenkant, aan- en verkoop bemiddeling.

Bekijk ook onze VLOG op Youtube :

Wie zijn wij?

Mijn naam is Randy Dijksman. Eigenaar en oprichter van DyKaRa . Mijn hele leven heb ik al een passie voor auto's en vanaf mijn vierde levensjaar leerde ik de auto catalogus uit mijn hoofd. Bij toeval kwam ik op jonge leeftijd in aanraking met een Mercedes-Benz. Een merk wat mij fascineerde door zijn bijzondere reputatie, uitstraling en karakter. Na vele kilometers door heel Europa met diverse Mercedes-Benz modellen was ik definitief verkocht aan dit merk. Niet geheel toevallig zijn Mercedes-Benz modellen het populairst als youngtimer in ons land …

In toenemende mate verschijnen er elektrische auto's op de Nederlandse wegen. De komende jaren zal dit drastisch toenemen. Het aanbod exclusieve modellen met een verbrandingsmotor zal dan ook snel afnemen. Vanuit een naderend gevoel van nostalgie wil ik mijn steentje bijdragen aan het behoud van dergelijke modellen. Ik wil voorzien in de behoefte van diegene die deze passie met mij delen. Uiteraard gaat deze missie verder dan alleen Mercedes-Benz modellen en is er bij ons ruimte voor alle merken !

Bezoek onze showroom en laten we er samen een onvergetelijke ervaring van maken.

Tot ziens bij DyKaRa !!